Vinnare – Minecraft

Park byggd under aktiviteten Västerås i Minecraft.

Här kan du läsa mer om uppdragen under eventet "Bygg Västerås i Minecraft 24-26 oktober 2020"och se vilka som vann!

Hedersomnämnande: Peppanomaly

Vi på expectrum är otroligt glada för den fina stämning och hur alla hjälpte varandra under bygget av Västerås i Minecraft. Vi vill speciellt lyfta fram Lucas, 15 år. Han pluggar teknik på Wijkmanska i Västerås.

– Jag gillar att bygga i Minecraft och när Erika från expectrum kom till min skola och berättade om att ni skulle bygga Västerås i Minecraft så tyckte jag det var en kul grej.

Jag märkte att de yngre barnen inte kunde bygga för att de inte visste hur man claimade. Så då tog jag ju en paus från mitt byggandet för att hjälpa dem. Det blir ju roligare om alla kan bygga så att det finns mer att kolla på liksom!

Lucas hedersomnämnd extra vinnare under expectrums aktivitet Västerås i Minecraft.
Byggnad byggd under aktiviteten Västerås i Minecraft.
Byggnad byggd under aktiviteten Västerås i Minecraft.
Park byggd under aktiviteten Västerås i Minecraft.
Byggnad byggd under aktiviteten Västerås i Minecraft.