Jag vill bli teknikpilot

Lärare utbildar sig till teknikpiloter hos expectrum i Västerås. Foto: Af Adam

Så roligt att du är intresserad av att bli Teknikpilot! Varje termin bjuder vi in till en uppstartsträff där du som är intresserad av att bli Teknikpilot får veta mer om vad det innebär och vilka möjligheter det ger dig och din skola.

Digital uppstartsträff

Ta med dig en kollega och boka in er på vår digitala uppstartsträff ! Är ni dessutom representanter från olika stadium på skolan är det optimalt för den röda tråden.

Uppstartsträffen är kostnadsfri och ni förbinder er inte till något, se det som en möjlighet att komma igång. Du som hittat hit ska veta att du har hittat ett unikt koncept – möjligheten är din.

Teknikpilot hos expectrum i Västerås. Foto: expectrum

”Att man får öva innan ger mig självförtroende. Möjligheten att synliggöra tekniken på expectrum gör eleverna intresserade av ämnet”

”Det var så kul och jag längtar tillbaka tills nästa gång jag kan ha lektion igen”

Caroline Tengstrand, lärare åk.1-3, Brandthovdaskolan

Handledargruppen bygger små robotar på Expectrum i Västerås. Fotograf: Af Adam

”Inspirerande, utvecklande och mitt tekniksjälvförtroende har stärkts oerhört”

Petra Harrsjö, lärare åk.5, Herrgärdsskolan

Porträttbild på teknikpiloten Roger Berglund. Foto: expectrum

”Att vara teknikpilot har vidgat mitt område i teknikundervisningen. Jag har nu möjlighet att komma till expectrum och ha undervisning med mina klasser samtidigt som allt material som behövs finns tillgängligt. Mina elever upplever det som positivt att komma till en annan miljö där teknik finns i varje vrå”

Roger Berglund, Storängsskolan