Expectrum skapar hjärtkraft på Musikhjälpen

6 Dec 2019

Expectrum startar insamling till förmån för musikhjälpen.

Nu ger vi möjlighet för dig och ditt företag att skänka pengar till vår bössa, vi utlovar ett lysande 3D-printat "kvitto" på din insats. Tillsammans lyser vi med kärlek i Västerås under hela Musikhjälpen! 

Du kommer till expectrums bössa via QR- koden i mailet eller länken:

http://musikhjalpen-prod.herokuapp.com/insamlingar/expectrum-skapar-hjartkraft

Vi ses på torget!

Expectrum kommer stå vid Sigmatorget 13-15 december kl. 16-20. Alla som skänker ett bidrag till vår bössa får skapa ett lysande hjärta tillsammans med oss.

Manifestation

Vi samlas för att visa vårt engagemang vid musikhjälpens glasbur på torget på lördag den 14 december kl.19.30. Då genomför vi en gemensam manifestation genom att bära och lyfta fram våra lysande hjärtan. Vi skapar hjärtkraft tillsammans!

Ingen kan göra allt, men alla kan göra något!
Temat i år är "Sex är inte ett vapen". Bidragen till Musikhjälpen kan bl a gå till fysisk och psykisk vård för överlevare, till hjälp att driva rättsprocesser och möjlighet till utbildning för att undvika en framtid i fattigdom och utsatthet. Pengarna kan även gå till att skapa säkra platser i osäkra miljöer, till exempel belysning och lås på toaletter i flyktingläger. En viktig del är också att stötta det förebyggande arbetet för att förändra de negativa normer och attityder som ligger till grund för sexuellt våld.

Sex är inte ett vapen – din musik räddar liv!

Sprid i dina nätverk och kanaler. 

#hjärtkraftexpectrum #mh19 #musikhjälpen