​Nu släpper vi fler tider för skolbesök under hösten och vintern!

21 okt 2019

Vi är glada över att det är så omtyckt att komma till oss på skolbesök, och nu ger vi fler chansen genom att öppna upp fler tider. Här kommer information om vilka skolbesök vi släpper och vilka årskurser de passar. 

F-1: Balanserande figurer får eleverna lära sig mer om tyngdpunkt. De bygger en egen konstruktion och får prova på tekniska lösningar. Eleverna får ta med sig sin figur hem. Vi har också Cubetto Programmering där eleverna får träffa vår robot Cubetto och programmera den för att lösa olika uppdrag.

F-2: På Mekanik kommer eleverna i kontakt med enklare mekanik såsom hävstänger och länkar genom att tillverka en egen figur. Eleverna får ta med sig sin figur hem.

Åk 2-3: Kom med din klass på WeDo programmering. Eleverna bygger en figur i LEGO® som de sedan programmerar med hjälp av en surfplatta för att skapa rörelse.

Åk 4-Gymnasieskola: Med hjälp av LEGO® EV3 programmering ges eleverna möjlighet att programmera robotar så att de kan röra sig och utföra olika saker. Uppdragen utmanar eleverna att arbeta med mekanik, programmering och problemlösning.

Du skickar en bokningsförfrågan på det skolbesök du är intresserad av under respektive länk. Välkommen att boka in ditt besök. Hoppas vi ses!

expectrum finns i Skrapan, Kopparbergsvägen 10 i Västerås.