🖐 expectrum söker koordinator

8 okt 2019

Gillar du att hålla ordning? Är du flexibel och öppen inför en variation av administrativa uppgifter? Då passar du bra att assistera verksamheten expectrum learning!

Läs mer om koordinator här

Arenan expectrum är en mötesplats och koncept för att stärka Västerås som kunskaps- och innovationsnod. Här samlas skolelever, lärare, företag och organisationer i en gemensam miljö och vardagen består av både teknikaktiviteter, möten, kvällskurser och ett coworking space för i dagsläget ca 55 medlemsföretag. Tillsammans utgör vi en innovativ arena med stor variation på innehåll.

Ett av expectrums uppdrag är att stärka teknikintresset. Det gör vi genom att hålla i teknikaktiviteter för skolklasser och fortbildningar för lärare. Dessutom erbjuder vi kvällskurser och lovaktiviteter för privatpersoner.

Nu behöver vi stärka upp teamet då flera medarbetare är föräldralediga. Vi är ett glatt gäng som månar om varandra. Teamets styrka är att vi kompletterar varandra utifrån våra olika utbildningsbakgrunder, personligheter och intresseområden.

Vi är en del i Västerås Marknad & Näringsliv AB som är ett kommunalägt utvecklingsinriktat bolag med mycket fart och framåtanda.