Ett klick ifrån någon av våra kvällskurser!

26 sep 2019

Nu kickar vi igång nästa omgång kurser, så passa på att boka din plats! Här kommer information om våra aktiviteter och vilka åldrar de passar.

6-8 årTekniklek 8 ggr. Utforska teknik på ett lekfullt sätt, varje tillfälle har ett nytt tema. Eller ta chansen att se hur kul det är med teknik även som förälder och gå en kurs tillsammans med ditt barn på Familjeverkstad, där vi skapar med hjälp av den mekanik och elektronik.

8-10 år: Bygg roliga figurer i LEGO® och programmera dem på kursen WeDo 8 ggr (tidigare WeDo start och fortsättning). Eller bygg tillsammans med ditt barn på Familjeverkstad, med teman inom mekanik och elektronik. Koppla en motor eller få en lampa att lysa - ni kan stolt ta med era byggen hem sen.

10-12 årKom och experimentera med ämnen som ändrar färg och form. I Labba kommer det att bubbla, fräsa och pysa. Gillar du istället att skapa och konstruera, men är också nyfiken på att programmera? Då är Quirkbot kursen för dig. Är du nyfiken på att lära dig hur du kan skapa egna datorspel, välkommen på Programmering start!

14+ år: Då har du nu chansen att komma på Makers som går under en hel termin. Jobba med egna projekt, men få tillgång till verktyg, material och inspiration från oss! Detta är också en aktivitet som passar att gå tillsammans med ditt barn.

Hoppas vi ses!

expectrum finns i Skrapan, Kopparbergsvägen 10, Västerås