Sommarhälsning och höstens roligaste grej!

11 jun 2019

Snart väntar sol och lata dagar, men innan ni går på ledighet vill vi passa på att tipsa om höstens roligaste grej! Här kommer information om våra aktiviteter och vilka åldrar de passar:

6-8 årTekniklek. På ett lekfullt och enkelt sätt får du bekanta dig med teknik vid 8 tillfällen (kursen hette tidigare Tekniklek start och fortsättning). Utforska olika tekniker, verktyg och material.

8-10 år: I Skapa får du chans att bekanta dig med teknik på ett roligt och utforskande sätt under 8 tillfällen (kursen hette tidigare Skapa start och fortsättning). Gillar du att bygga med LEGO® och är intresserad av programmering är WeDo kursen för dig. Vi bygger figurer efter instruktioner och får figurerna att röra på sig. En nyhet är också att du kan komma och Slajma med oss i vårt kreativa och färgsprakande labb.

10-12 år: En annan av årets nyheter är Quirkbot. Skapa och programmera på samma gång! Är du nyfiken på att lära dig hur du kan skapa egna spel och program tipsar vi om Programmering start eller Programmering fortsättning. Annars finns EV3-programmering där du får programmera din egen robot. Kom och experimentera med oss i vårt kreativa labb på Labba eller analysera bevismaterial från ett brott som har begåtts på ett museum och vi hjälp oss att peka ut den skyldige på Labba Wanted.

Vill du gå en kurs tillsammans med ditt barn? Anmäl er till Familjeprogrammering (6-8 år), Familjeverkstad (6-10 år) eller Familjeverkstad: Bygg ett hus (6-12 år). Då får ni tillsammans chansen att lära er spännande, nya saker.

Ha en fin sommar och hoppas vi ses i höst!

expectrum finns i Skrapan, Kopparbergsvägen 10.