Boka vårterminens skolaktiviteter och upptäck fler sidor av expectrum

22 Nov 2018

Ni lärare gör ett otroligt jobb! Vi på expectrum har ett brett utbud för att kunna hjälpa och inspirera er inom teknik och naturkunskap, för att göra ert jobb enklare och roligare! Förutom skolaktiviteter erbjuder vi bland annat programmeringskurser, utlåningsmaterial och nätverk.

Våra Programmeringskurser för lärare fortsätter. Programmering har blivit en del av läroplanen och här får du hjälp att komma igång! Våra kurser är fyra tillfällen och fokuserar på programmering ni kan ta med er tillbaka till klassrummet, indelat i två inriktningar: F-6 och 7-9. Läs mer och anmäl dig till F-6 här och 7-9 här, bokningen öppnar 4 december.

Nästa släpp av skolaktiviteter närmar sig. Anmälan öppnar den 27 november kl. 15.00. Vi vet att det brukar vara högt tryck och vi ber er som fått plats förra omgången att lämna plats denna bokningsomgång så att fler skolor och klasser får chansen att delta i aktiviteter hos oss. Vi tipsar då istället om att bli teknikpilot, att boka in dig på våra NT-träffar för lärare åk 1-6 eller gå med i Tekniklärarnätverket för åk 7-9.

För mer information om vårt utbud och koncept för er inom skolan, kontakta oss på 021-39 60 61 eller learning@expectrum.se.

Hoppas vi ses till våren!