​Välkommen till lunch@expectrum 21 november med Fredrik Löfgren

18 okt 2018

Fredrik Löfgren är robotutvecklare och expert på artificiell intelligens (AI). Tidigare den här veckan var han med i Nyhetsmorgon tillsammans med världens mest berömda humanoidrobot Sophia. Nu kommer han till expectrum och tar med dig på en spännande resa inom robotik, AI och framtidens arbetsmarknad.

Robotar med empati, social kompetens och en högre intelligens än människans? Det låter kanske läskigt, men enligt Fredrik är det både realistiskt och en positiv utveckling! Fredrik berättar hur långt människan har kommit med robotiken och målar upp en bild av framtidens stora robotisering. Förbered dig på att få helt nya perspektiv på artificiell intelligens och dess möjligheter. Fredrik tar dig med på ett äventyr in i framtiden, fylld med robotar som kan måla, rädda folk ur brinnande byggnader och kanske till och med bli kära?

Lunch serveras från kl. 11.15. Föreläsningen startar 12.00 och slutar 13.00. Lunchen betalas på plats, 100 kr. Du kan avboka senast 3 dagar innan eventet, annars sker full debitering. Anmälan här

Hoppas att vi möts på expectrum!

expectrum finns i Skrapan, Kopparbergsvägen 10 i Västerås.