Vill du och ditt barn lära er något nytt i höst?

4 sep 2018

Vi tycker att det bästa med hösten är att våra aktiviteter drar igång med full fart, och det finns platser kvar! Ett hett tips är Familjeverkstad fortsättning. Den kräver inte att man gått Familjeverkstad start och det brukar bli en av veckans höjdpunkter för både barn och vuxna att skapa tillsammans. Sen finns det något för alla åldrar: Tekniklek start (passar nyfikna i åldern 6-8), Skapa start (byggsugna 8-10-åringar), Labba start (10-12-åringar som gillar experiment) och EV3-programmering start (ålder 12-16). 

Om det inte passar den här omgången så kan det vara bra att veta att nästa kurssläpp närmar sig. Tisdag 18 september 9.00 öppnar vi anmälan för nästa period. Då kommer vi bland annat att erbjuda Familjeprogrammering (ålder 6-8), en nyhet i WeDo 2.0 fortsättning (ålder 8-10) och El-trix start (ålder 10-12). Fullständigt utbud hittar du här.

Under Västerås Kulturnatt öppnar vi upp dörrarna för att experimentera med musik och teknik. Lördagen 15 september mellan 16.00-20.00 kommer vi ta reda på om det är möjligt att spela en trudelutt på potatisar? Spana in vår sneakpeak så förstår ni att det går hur bra som helst! 

Har ni förresten koll på att vi har börjat med lördag@expectrum? Det är ett drop-in utvalda lördagar mellan 10.00-14.00 som inte går att boka i förväg. Din biljett köper du samma dag (begränsat antal platser) i Expect Västerås, Skrapan. 29 september är temat Tinkercad, där barnen får prova på att skapa 3D-modeller i datorn. Passar åldern 10 och uppåt. Övriga tillfällen under hösten och vintern är 20 oktober, 17 november, 1 december och 15 december. Håll utkik i sociala medier för mer information.

Till sist vill vi puffa för en spännande höstlovsvecka som närmar sig. Inspirerade av Northspawn kommer vi arrangera aktiviteter med speltema. Mer information om detta kommer.

Hör av dig om du har några frågor: 021-39 60 61 eller learning@expectrum.se.

Hoppas vi ses!