Inbjudan till lunch@expectrum 7 mars: Johnny Sundin om Framtidsplaneten

12 feb 2018

Inga kristallkulor eller tidsmaskiner i världen kan snabbspola oss in i den spännande framtiden. Lika lite som det finns något facit om vad som kommer att hända där. Men - vi kan vara nyfikna, öppensinnade och spana efter ledtrådarna till de nya mönstren och växande trenderna. Pussla ihop en överblick och leta rimliga scenarion.

Vilka blir de nya globala vanorna och närodlade livsmönstren när apparna styr, bilarna kör själv och insekter ingår i basfödan? Hur kan kreativitet och adaptivt tänkande växla ut goda beteenden och en hållbar planet bland nya innovationer, vakuumtåg och digitaliseringens alla sprudlande affärsmodeller?

Välkommen till Framtidsplaneten, en inspirerande föreläsning där trendspanaren och inspiratören Johnny Sundin från Tankefabriken tar oss med på en tankeväckande resa in i våra framtida liv. Om mönsterjakt, spaningar och innovationer från det spännande gränslandet mellan framtid och nutid. Mellan analogt och virtuellt. Mellan nanoteknik och astronomiska perspektiv.

Kom och lyssna till Johnny Sundin – känd för sina underhållande och interaktiva föreläsningar – som bjuder på mentala upptäcktsfärder i ett personligt och unikt presentationsformat. Riktigt inspirerande edutainment i en skön mix av visuell retorik, kunskap, analys och smart humor.

Föreläsningen är kostnadsfri och börjar 12:00. Om lunch önskas serveras den från 11:15, kostar 79 SEK och betalas på plats med Swish eller kort.

Boka din plats här.

Varmt välkommen 7 mars!

expectrum finns i Skrapan, Kopparbergsvägen 10 i Västerås.