FULLBOKAT Inbjudan till lunch@expectrum 30 januari: Elaine Eksvärd om konsten att snacka snyggt

18 Dec 2017

FULLBOKAT!

Det är när pulsen plötsligt börjar slå snabbt när någon pratar. Det är när håren reser sig av vissa formuleringar som av någon anledning går rakt in i hjärtat. Det är när man kan lyssna på en person en hel dag och känna sig riktigt peppad. Personer som lyckas med det här snackar snyggt, och det finns vägar dit.

Elaine Eksvärd är en av Sveriges mest anlitade retorikkonsulter och föreläsare. Hon ger verktygen som gör att folk lyssnar, kommer ihåg det man har sagt och dessutom kommer tillbaka för att höra mer. Kroppsspråk, röstläge, mimik, minnesteknik och ordet är några av de ingredienser som behövs för att baka ihop en snygg kommunikation som varar. Kan du tala, så kan Elaine lära dig konsten att få folk att lyssna.

Vill du lära dig snacka snyggt eller slipa ditt redan snygga snack? Då är det här föreläsningen för dig!

Elaine har jobbat som professionell föreläsare i snart 10 år och fick priset Årets Kvinnliga Talare 2016. Hon har dessutom skrivit bästsäljarna Härskarteknik, Vardagsmakt och Snacka Snyggt och är vd för retorikbyrån Snacka Snyggt.

Föreläsningen är kostnadsfri och börjar 12:00. Om lunch önskas serveras den från 11:15, kostar 75 SEK och betalas på plats kontant, med Swish eller kort.

Boka din plats här: http://expectrum.se/at-expectrum/?id=37

Varmt välkommen 30 januari!

expectrum finns i Skrapan, Kopparbergsvägen 10 i Västerås.