Vill du jobba på expectrum? Vi söker 2 visstidsanställda och ett gäng timmisar!

8 Dec 2017

Gillar du att jobba med barn och unga? Tycker du teknik är spännande och roligt? Vill du inspirera andra till att känna samma glädje? Då kanske du är en av våra nya teknikguider!

Ingen dag är den andra lik. På mötesplatsen expectrum möts barn, unga och vuxna och utvecklas med teknik i centrum. Ett av expectrums uppdrag är att sprida teknikintresse hos barn, unga och vuxna. Det gör vi bland annat genom att hålla i teknikaktiviteter för skolklasser på dagtid, fortbildningar för lärare samt kvällskurser och lovaktiviteter för privatpersoner. Vårt fokus är att stärka deltagarnas tekniska självförtroende och det tror vi fungerar bäst om deltagarna får arbeta tillsammans och helst genom att bygga, prova och uppleva.

Vi behöver stärka upp vår verksamhet med några teknikguider som kan jobba extra dag- och kvällstid. Vi söker dig som har lätt att möta olika människor, är lyhörd för olika uppgifter och pigg på att utföra olika saker. Ibland är arbetsuppgiften att möta en skolklass tillsammans med andra teknikguider, ibland att sortera lego och ibland att programmera en robot som ska användas i en kvällskurs. Du kommer att arbeta i ett glatt gäng som månar om varandra. Styrkan i vårt team är att vi kompletterar varandra utifrån våra olika utbildningsbakgrunder, personligheter och intresseområden. Vi vill att du ska vara minst 18 år och anställningsformen är timanställning i varierad omfattning alternativt allmän visstidsanställning 100% i 1 år (2 platser).

Observera att det är olika ansökningsförfaranden beroende på anställningsform du söker.

Timanställda

Sök timanställning så här:
Skicka in ditt CV och ett brev, eller gärna en film med dig själv, där du berättar om vem du är och varför du vill jobba här. Skicka din ansökan till lisa.kilestad@expectrum.se

Två platser heltid 1 år, 2 platser

Har du möjlighet att jobba heltid i 1 år så är du varmt välkommen att söka en av tjänsterna som teknikguide.
Sök visstidsanställning 1 år så här:
https://recruit.visma.com/Public/Assignment.aspx?guidAssignment=920c689e-03b0-47a3-bb00-ecdc6101032b

Välkommen med din ansökan! Tillträde januari eller efter överenskommelse.

expectrum

Arenan expectrum är en mötesplats för teknik och naturvetenskap i centrala Västerås. Expectrum finns till för hela stadens medborgare, allt från skolelever, företag och privatpersoner. Här finns 30 huserande organisationer som hyresgäster och hit kommer människor för att få nya idéer och utvecklas i sin tekniska förståelse. Vi vill att våra lokaler och mixen av aktörer ska bidra till nya perspektiv, inspiration och innovationsutveckling. På expectrum tänder vi gnistor genom att skapa nyfikenhet och möjliggör utforskande av tekniken som omger oss i samhället!
Läs gärna mer på:
http://expectrum.se

Västerås marknad & näringsliv

Expectrum är en del i Västerås marknad och näringsliv AB som är ett helägt kommunalt bolag vars uppdrag är att i samverkan med näringslivet, offentliga verksamheter, akademi och civilsamhället bidra till att öka Västerås attraktionskraft och utveckling. Bolaget arbetar strategiskt och operativt med att förtydliga och öka Västerås närvaro regionalt, nationellt och internationellt samt bidra till ökad kunskap, fler besökare och etableringar. Bolaget har två affärsområden; Visit och Invest samt en enhet för strategiska projekt. Expectrum är en del i området Invest.

Läs gärna mer på: http://visitvasteras.se/om-oss/vasteras-marknad-naringsliv-ab/

Kontaktperson:

Lisa Kilestad, platschef expectrum, 021-396062, lisa.kilestad@expectrum.se