Släpp av aktiviteter för lärare och skolklasser

15 Nov 2017

Hej alla lärare!

Tänk att det börjar närma sig slutet av året redan! Det betyder att det också börjar närma sig datumen när vi släpper våra nästkommande aktiviteter för er och era skolklasser. Det kommer att finnas aktiviteter för klasser precis som vanligt, utbildningar för er som planerar att låna NTA-lådor, fortbildningar och material att låna hem till klassrummet. Vi släpper som tidigare halva terminen i taget när det kommer till skolklassaktiviteter och kvällskurser.

När går det att boka respektive grej? Jo:

Vi har några nyheter för våren:

  • Nytt skolklassbesök WeDo 2.0 (information om aktiviteten kommer på hemsidan inom kort)
  • Vi provar att låna ut två nya material, EV3 programmering (passar ca åk 5 till gymnasieskola) och WeDo programmering (passar ca åk 2 till 4). Vill du anmäla ditt intresse för att vara provklass? Kontakta oss i så fall på learning@expectrum.se. Det är begränsat antal provklasser som kan delta. 

Vi hoppas att vi får se er här i något eller några av dessa sammanhang! Våra kvällskurser riktar sig även till barn och ungdomar. Har du intresserade elever, tipsa dem gärna om kvällskurser på expectrum. Har ni några frågor är ni varmt välkomna att kontakta oss antingen via learning@expectrum.se eller via 021-39 60 61.

Ha en fortsatt fin termin!

Vänliga hälsningar från teamet på expectrum

Följ oss gärna på Facebook (expectrum) och Instagram (@meetexpectrum).