Inbjudan till lunch@expectrum 18 oktober: Jobba i Västerås och byBrick om teknikens inverkan på vår verklighet

9 Okt 2017

Att förändringstakten sker exponentiellt är inget nytt. Det innebär att den framtid vi pratade om för några år sedan redan är här. Och även om det som sker nu är spännande och skapar många nya möjligheter för att lösa gamla problem, så ställs vi inför ett antal samhällsutmaningar som det är viktigt att vi förstår bättre.

Hur kommer egentligen tekniken att omdana verkligheten som vi känner den idag? Har du en självklar plats på framtidens arbetsmarknad? Vet du vad du ska rekommendera dina barn att göra för utbildnings- och karriärval?

Framtiden är ingen önskelista. Bara för att något känns fel för oss, betyder det inte att det inte kommer att bli så. Ingen vill ju att människor ska förlora sina jobb. Och väldigt få vill att rika ska bli rikare och fattiga ska bli fattigare. Det beror på att utvecklingen oftast är logisk, inte emotionell.

Eftersom mycket av det som händer går emot vår naturliga intuition, är det bästa sättet att rusta sig att vara nyfiken, modig och intresserad. Och självklart att gå och lyssna på framtidsföreläsningar som denna.

Varmt välkomna till en timmes inspirerande lunchföreläsning om framtidens möjligheter och utmaningar tillsammans med Elin Sjöström från byBrick Interface och Björn Nordén från Jobba i Västerås.

Föreläsningen är kostnadsfri och börjar 12:00. Om lunch önskas serveras den från 11:15, kostar 75 SEK och betalas på plats kontant, med Swish eller kort.

Boka din plats här. http://expectrum.se/event/jiv-bybrick-om-teknikens-inverkan-pa-var-verklighet/

Varmt välkommen 18 oktober!

expectrum finns i Skrapan, Kopparbergsvägen 10 i Västerås.