Barnfestivalen, lov@expectrum, Cityfestivalen och höstens aktiviteter

22 Apr 2017

Ett helt gäng aktiviteter är på gång! Här kommer lite information om vad som händer på expectrum och några datum att boka in i kalendern. 

Det som ligger närmast i kalendern är den härliga Barnfestivalen den 20 maj. expectrum kommer att vara i Vasaparken där vi experimenterar med luft och vatten. Kanske ser ni oss även på stan, dragandes på en experimentvagn. Ni är varmt välkomna mellan kl 10.00 och 16.00.

I juni kör vi självklart sommarlov@expectrum igen! Denna gång har vi tema musik för att uppmärksamma och fira Cityfestivalens 25-årsjubileum. Datum för sommarlov@expectrum är 19-22 juni samt 26-29 juni. Läs mer om utbudet och anmäl dig på expectrum.se! Platserna släpps den 25 april kl. 9.00.

I samma sväng äger Cityfestivalen rum! Eftersom festivalen fyller 25 år har vi öppet för drop-in, och temat blir ljud och instrument. Ni är varmt välkomna hit för att experimentera med ljud på olika sätt! Vi har öppet torsdag den 29/6 och fredag den 30/6 mellan klockan 14.00 och 18.00.

För er som redan nu är nyfikna på höstens aktiviteter, så kan vi meddela att aktiviteterna blir bokbara den 30 maj kl. 9.00. Aktiviteter, datum och tider uppdateras på expectrum.se närmare aktivitetssläppet.

Hoppas vi ses! Kom ihåg att ALLA är välkomna på våra aktiviteter. Teknik är kul!

expectrum ligger i Skrapan på Kopparbergsvägen 10.

Läs mer om jubileumsåret på vasterasjubileumsar.se

Följ oss!
Facebook @expectrum
Instagram @meetexpectrum
Twitter @meetexpectrum