Inbjudan till lunch@expectrum 12 maj: Johan Book om motivation

6 Apr 2017

FULLBOKAT

Undersökningar visar att endast 16 procent av den svenska arbetskraften är motiverade, förtroendet för ledningsgrupper sjunker, den psykiska ohälsan ökar, upp till nio av tio strategigenomföranden misslyckas och endast en av tre chefer anses utöva ett gott ledarskap. Knappast dundermedicinen vad det gäller att skapa sunda och framgångsrika organisationer.

expectrum tar dig tillsammans med Johan med på en resa genom världens främsta arbetspsykologiforskning och kopplingen till vad det är som är ett gott ledarskap som skapar motiverade medarbetare, goda prestationer, framgångsrika strategigenomföranden och mer ekonomiskt lönsamma företag. Här får du tipsen du behöver för att skapa en sund och samtidigt högpresterande organisation!

Johan har femton års yrkeserfarenhet av internkommunikation, ledningskommunikation, och framgångsrika strategigenomföranden. Han är certifierad förändringsledare och driver numera företaget www.motivationsbyran.se där han hjälper organisationer att utveckla sin kommunikation, ledarskap, motivation och förändringsförmåga.

Föreläsningen är kostnadsfri och börjar 12:00. Om lunch önskas serveras den från 11:15, kostar 75 kr och betalas på plats kontant, med Swish, kort eller faktura. 

Varmt välkommen 12 maj!

expectrum finns i Skrapan, Kopparbergsvägen 10 i Västerås.