Sommarlov 2020

Din favoritplats i Mälarporten

Idéarbete, produktutveckling och 3D-teknik på expectrum i Västerås. Bild: Expectrum

Ta chansen att vara med och påverka hur vår stad ska se ut! På köpet kommer du få chansen att lära dig mer om idéarbete, produktutveckling och 3D-teknik. Vi på expectrum har i samverkan med stadsutvecklingsprojektet Mälarporten tagit fram ett digitalt material för att låta dig som ungdom bidra med dina förslag på hur Västerås ska se ut i framtiden.

Hur ska Västerås se ut i framtiden?

Uppdraget är att skapa din favoritplats i närheten av dagens resecentrum. Ideér och förslag kan vara stora eller små, handla om helheter eller detaljer. Det viktiga är att du skapar något hållbart som du vill ska bli verklighet. Kursen innebär att du får tillgång till ett antal videoklipp med övningar som vi introducerar. Du behöver ha tillgång till en dator, gärna med mus samt en telefon (eller surfplatta) för att dokumentera ditt arbete med. Avslutningsvis önskar vi att du skickar in ditt skapande till oss, så dina idéer har möjlighet att bli verklighet i Västerås!

Låter det intressant?

Såhär går det till: Anmäl dig här, så får du tillgång till vår kurs online måndag 15 juni. Under kursveckan kommer det finnas möjlighet att träffa oss digitalt och ställa frågor. Senast torsdag 18 juni skickar du sedan in ditt material till oss.

Var: Valfri plats! Du får digitalt material av oss!

För vem: Alla från 13 år och uppåt

Pris: Kostnadsfritt! Anmälan krävs.

Förutsättningar: Du behöver ha tillgång till dator (gärna med mus), en telefon eller surfplatta med kamera samt en e-postadress.

Boka